Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gminny Zakład Gospodarki Komunalnej Trzebnica-Ergo Sp. z...
fot. Bartosz Skulimowski/UM Trzebnica

Tak wyglądają majątki prezesów gminnych spółek w Trzebnicy. Zobaczcie co wynika z oświadczeń majątkowych za 2021 rok

Zarobki prezesów gminnych spółek w Trzebnicy

Gminny Zakład Gospodarki Komunalnej Trzebnica-Ergo Sp. z o.o.

Marta Łopuch – Prezes Zarządu
Oszczędności: 4000,00 zł
Nieruchomości:
mieszkanie o pow. 73 m kw. o wartości 600 000 zł - własność
mieszkanie o pow. 52 m kw. o wartości 800 000 zł - współwłasność
Akcje, udziały w spółkach handlowych – nie dotyczy
Członek Rady Nadzorczej w spółce skarbu państwa (od 8 września 2016 roku): Galwanizor Sp. z o.o. - roczne dochody z tego tytułu: ok. 26 256,00 zł
Inne dochody:
umowa o pracę (Ergo-Trzebnica): 12 264,39 zł
kontrakt menedżerski/zlecenie: 142 583,75 zł
zasiłek ZUS: 2462,00 zł
Mienie ruchome o wartości powyżej 10 tys. zł: Mini Cooper Countryman (2011 r.) - wartość ok. 30 000,00 zł
Zobowiązania finansowe:
Kredyt hipoteczny Deutche Bank we Frankach Szwajcarskich (współwłasność) – pozostała kwota ok. 470 000 zł
kredyt odnawialny M-Bank – 4 500,00 zł
kredyt gotówkowy M-Bank: 30 115,00 zł
karta kredytowa M-Bank: 1282,00 zł

Zobacz również

Podkarpacki Festiwal Patriotyczny im. mjr. Adama Kowalskiego 2024 w Rzeszowie

Podkarpacki Festiwal Patriotyczny im. mjr. Adama Kowalskiego 2024 w Rzeszowie

Polska flaga przed parlamentem w Ottawie. Miesiąc polskiego dziedzictwa w Kanadzie

Polska flaga przed parlamentem w Ottawie. Miesiąc polskiego dziedzictwa w Kanadzie

Polecamy

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników

Przegląd prasy z Trzebnicy w kwietniu

Przegląd prasy z Trzebnicy w kwietniu

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby