MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wbij żółtka oraz wsyp cukier. Zagnieć ciasto. Jeśli masz...
fot. Katarzyna Puczyńska

Obłędny mazurek kajmakowy. Poznaj przepis na najlepszy mazurek wielkanocny z kajmakiem i bakaliami. Kruche ciasto z apetycznym nadzieniem

Mazurek kajmakowy. Krok 2

Wbij żółtka oraz wsyp cukier. Zagnieć ciasto. Jeśli masz czas to warto schłodzić ciasto przed pieczeniem - owiń je folią spożywczą i schowaj do lodówki na minimum 30 min.

Zobacz również

Najlepsza restauracja w Polsce. Rozstrzygnięcie konkursu. Zobacz zdjęcia z konkursu!

Najlepsza restauracja w Polsce. Rozstrzygnięcie konkursu. Zobacz zdjęcia z konkursu!

Darmowe rzymskie wakacje. Lament - rozczarowanie - beznadzieja. Królowa abdykuje?

O TYM SIĘ MÓWI
Darmowe rzymskie wakacje. Lament - rozczarowanie - beznadzieja. Królowa abdykuje?

Polecamy

Najlepsze atrakcje Hamburga: 7 miejsc, które musisz odwiedzić przy okazji Euro 2024

Najlepsze atrakcje Hamburga: 7 miejsc, które musisz odwiedzić przy okazji Euro 2024

Informatory ukażą się szybciej. To przez zmiany w podstawie programowej

Informatory ukażą się szybciej. To przez zmiany w podstawie programowej

Pulpety z przepisu babci podbiją każde serce. Do sosu trzeba dodać ważny składnik

HIT DNIA
Pulpety z przepisu babci podbiją każde serce. Do sosu trzeba dodać ważny składnik